Diensten

Loodgieter

loodgieter

U kunt bij ons ook terecht voor loodgieters werkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een simpel kraanleertje, het plaatsen van kranen of het aanleggen van compleet nieuwe water- en riolering installaties.

Sanitair

Het plaatsen van sanitair moet vakkundig gebeuren.
Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Niet alleen het plaatsen maar ook het leveren van sanitair is bij ons mogelijk. Hiervoor kunt u via ons een afspraak maken om een kijkje te nemen in de showroom van onze leverancier om zo uw droombadkamer samen te stellen. Uiteraard kunnen wij tezamen met u, doormiddel van een goed gesprek en met behulp van boeken, ook uw ideale badkamer samenstellen.

CV

CV is een zeer innovatieve vorm van installaties. Door de continuïteit van verbetering en efficiëntie van deze installaties dient u als klant een eerlijk en professioneel advies te verkrijgen met het oog op uw wensen. Wij staan garant voor dit advies en leveren u dan ook conform dat gewenst wordt uw CV installatie. Wij verzorgen tevens het plaatsen van een CV ketel tot het nakijken van een lekkende radiator, het leggen van vloerverwarming en alles wat daar tussen zit.

Wij zorgen dat dit vakkundig en geheel naar klanttevredenheid gerealiseerd wordt. Voor meer informatie en/of vragen mail gerust of neem telefonisch contact met ons op.

Onze Werkwijze

  • Opname van locatie
  • Offerte opstellen
  • Planning
  • Uitvoeringsfase
  • Oplevering